Home SüperligGalatasaray Champions League: Wat verdient Galatasaray bij een overwinning in Kopenhagen?

Champions League: Wat verdient Galatasaray bij een overwinning in Kopenhagen?

Galatasaray bereidt zich voor op een cruciale wedstrijd tegen Kopenhagen in de UEFA Champions League, en de financiële implicaties van de uitkomst zijn opmerkelijk. Als de Geel-Roden erin slagen het Deense team te verslaan, zullen ze een aanzienlijk bedrag van 12,4 miljoen euro aan hun kas toevoegen.

door Gökhan

Galatasaray financiële beloningen

In een doorslaggevend Champions League-duel staat Galatasaray op het punt om Kopenhagen te ontmoeten op de laatste speeldag van Groep A. Als het team van Okan Buruk als overwinnaar uit de bus komt, zullen ze een plek veiligstellen in de achtste finales.

De overwinning tegen Kopenhagen is van groot belang voor het genereren van aanzienlijke inkomsten. Als Galatasaray de drie punten binnenhaalt, zullen ze eerst een overwinningsbonus van 2,8 miljoen euro opstrijken.

Daarnaast zullen de Geel-Roden, door zich met deze overwinning te kwalificeren voor de achtste finales, nog eens 9,6 miljoen euro toevoegen aan hun financiën. Als onze vertegenwoordiger triomfeert in het Parken Stadion, komt het totale bedrag op 12,4 miljoen euro.

Tot nu toe heeft Galatasaray in de Champions League een opbrengst van 31,2 miljoen euro behaald. Als ze de wedstrijd tegen Kopenhagen winnen, zal hun UEFA-inkomen voor dit seizoen een indrukwekkende 43,6 miljoen euro bedragen.

You may also like

Laat een reactie achter