Home Süperlig Champions League-kwalificatie: Potentiële tegenstanders van Galatasaray in de derde ronde zijn bekend

Champions League-kwalificatie: Potentiële tegenstanders van Galatasaray in de derde ronde zijn bekend

door Gökhan

Champions League-kwalificatie: Potentiële tegenstanders van Galatasaray in de derde ronde zijn bekend

Morgenavond zal Galatasaray de eerste wedstrijd van de tweede kwalificatieronde van de UEFA Champions League spelen tegen het Litouwse team FK Zalgiris Vilnius. De spannende strijd vindt plaats om 18:00 uur (MEZ) in het LFF-Stadion, gelegen in de hoofdstad van Litouwen. De terugwedstrijd staat gepland voor woensdag 2 augustus om 20:30 uur (MEZ) in het Istanbuler Rams (Global)-Stadion.

De winnaar van dit treffen zal doorstromen naar de derde kwalificatieronde en zal daar de winnaar ontmoeten van de wedstrijd tussen Kl Klaksvik van de Faeröer eilanden en BK Häcken uit Zweden. Voor de verliezende teams wacht de UEFA Europa League-kwalificatie.

Galatasaray, de trotse Turkse kampioen, heeft al een selectie van 24 spelers aangemeld bij de UEFA. Helaas is Lucas Torreira vanwege een blessure geschrapt uit het team. Tot kort voor de wedstrijd kunnen nog twee spelers worden toegevoegd aan de lijst. Men hoopte dat de recente aanwinsten Cedric Bakambu en Wilfried Zaha bij het team zouden zijn, maar aangezien beide spelers nog niet met het team hebben kunnen trainen, zal hun deelname aan het toernooi wellicht wat later zijn.

Overzicht van de UEFA-spelerslijst van Galatasaray

De UEFA-spelerslijst van Galatasaray ziet er als volgt uit: Fernando Muslera, Batuhan Sen, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazimcan Karatas, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Emre Kilinc, Efe Akman, Olimpiu Morutan, Kerem Aktürkoglu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervisoglu, Yusuf Demir, en Baris Alper Yilmaz.

Het wordt een interessante confrontatie voor de fans van Galatasaray en voetbalfans in het algemeen. We kijken uit naar een enerverend duel tussen deze twee getalenteerde teams in de UEFA Champions League.

You may also like

Laat een reactie achter