Home Süperlig Turkse Sensatie Arda Güler’s Debuut bij Madrid uitgesteld door Blessure

Turkse Sensatie Arda Güler’s Debuut bij Madrid uitgesteld door Blessure

door Gökhan

Het debuut van een van de meest verwachte talenten van dit seizoen heeft een kleine vertraging opgelopen.  Arda Güler, de Turkse sensatie die in slechts een paar dagen van de voorbereiding in LA de harten en geesten van de fans van Madrid heeft veroverd, was wel opgenomen in de selectie tegen AC Milan, maar mocht helaas geen minuten maken.

Hoewel de blessure geen zorgwekkende situatie is voor de manager, Carlo Ancelotti, laat de nabijheid van de wedstrijd weinig twijfel bestaan of Güler al dan niet rust krijgt. Álvaro Odriozola was de andere afwezige bij de training.

Güler heeft tot nu toe indruk gemaakt in de trainingen. Güler heeft tot nu toe indruk gemaakt in de trainingen. 

Güler heeft de fans in Madrid in korte tijd enthousiast gemaakt en Arda maakt volledig deel uit van het plaatje bij Madrid. De middenvelder heeft zijn vakantie ingekort om zich op 10 juli vroegtijdig bij het team aan te sluiten en heeft sinds dag één geprobeerd Carlo Ancelotti te overtuigen dat hij een rol kan spelen in het team en dat een uitleenbeurt geen optie is.

Tien dagen later heeft hij dit perfect gedaan, met momenten van klasse in de trainingen die de fans enorm hebben opgewonden, en heeft hij aan iedereen laten zien die keek dat hij klaar was om te spelen tegen de halve finalisten van de Champions League. En toen kwam de blessure..

Zal Arda zijn eerste minuten mogen maken tegen Manchester United donderdagnacht? We moeten het maar afwachten..

You may also like

Laat een reactie achter