Home SüperligOverig Arda Turan: “Ons doel is om Eyupspor naar Europa te brengen”

Arda Turan: “Ons doel is om Eyupspor naar Europa te brengen”

door Gökhan

Arda Turan, de hoofdcoach van Eyüpspor, was te gast bij het programma Hedef Süper Lig dat werd uitgezonden op TRT SPOR. De jonge coach zei: “Ons doel is om Eyüpspor naar Europa te brengen, om een Europees team naar Eyüp Sultan te halen.”

Arda Turan, de technisch directeur van Eyüpspor, die in 8 wedstrijden in de competitie 7 overwinningen en 1 nederlaag behaalde, sprak met TRT SPOR.

De jonge coach nam telefonisch deel aan het programma Hedef Süper Lig op TRT SPOR.

Arda Turan zei dat hij niet bang is dat zijn spelers fouten maken op het veld en zei: “Ik laat ze op het veld vrij spelen.”

"Ons doel is om Eyüpspor naar Europa te brengen."

“Ons doel is om het Eyüp Stadion in zijn nieuwe vorm zo snel mogelijk als gastheer te laten dienen voor een Europees toernooi. We willen Eyüpsultan een Europees team brengen. Het belangrijkste is de kracht op het veld en de speelkwaliteit. We proberen een spelcultuur te creëren met de juiste en jonge spelers, met spelers die dromen hebben en vol energie zitten. Als we een sterke spelkracht kunnen creëren, kunnen we onze dromen snel verwezenlijken. Eerlijk gezegd heeft ons land ook zo’n club nodig. Ons Eyüpspor-project is dit.”

Commentaar op de Sakaryaspor-wedstrijd

“Tuncay Şanlı, onze vriend, gaf ons een voetballes in Sakarya. We zagen wat er gebeurt als we het spel langzaam en zonder energie spelen. Het was een geweldige les. We hebben niet slecht gespeeld in Sakarya, we speelden gewoon traag en zonder tempo. Na de Sakarya-wedstrijd heb ik zowel de scheidsrechters als Tuncay feliciteerd. In voetbal heb je winnen en verliezen. Als we verliezen, zullen we verdrietig zijn. Maar het belangrijkste is opstaan.”

You may also like

Laat een reactie achter