Home SüperligOverig Arda Turan krijgt hoog bezoek

Arda Turan krijgt hoog bezoek

Diego Simeone, de coach van het Spaanse Atletico Madrid, bracht een bezoek aan Arda Turan, de coach van Eyüpspor.

door Gökhan

Diego Simeone & Arda Turan

De wereldberoemde coach, die lange tijd de coach was van Arda Turan tijdens zijn voetbalcarrière, vergat zijn voormalige speler niet tijdens zijn bezoek aan Istanbul.

Turan deelde zijn gevoelens op zijn sociale mediakanalen met de volgende woorden:

“Het leven van een mens is de som van de herinneringen die hij heeft verzameld. Successen op papier en vriendschappen in de harten geschreven. We hebben jarenlang samengewerkt, en ik heb met hem belangrijke prestaties in mijn voetbalcarrière behaald. Vandaag, tijdens zijn reis naar Istanbul met zijn familie, nam Diego Simeone wat kostbare tijd uit zijn drukke schema om ons ’s ochtends tijdens de training te bezoeken. Hij toonde opnieuw de ongelooflijke liefde voor voetbal en de toewijding aan zijn vrienden, die aan de basis liggen van zijn vele successen. Het was een grote verrassing voor mij en mijn team. Aan het einde van de training feliciteerde hij elke speler persoonlijk en benadrukte dat zijn hart bij ons is. Mister Simeone, een genie op het veld met zijn oplossingen en tactieken, toonde met zijn bezoek vandaag opnieuw hoe speciaal zijn hart is. Ik hou van je, Mister, ik heb altijd van je gehouden en zal dat altijd blijven doen. Heel erg bedankt. Ik zal deze speciale herinnering en onze vriendschap voor de rest van mijn leven koesteren.”

You may also like

Laat een reactie achter