Home Europa Yunus Akgün droomt van promotie naar Premier League met Leicester City

Yunus Akgün droomt van promotie naar Premier League met Leicester City

door Gökhan

Yunus Akgün, die aan het begin van het seizoen door Galatasaray werd uitgeleend aan Leicester City, gaf een interview voor de clubwebsite van de “Foxes” en sprak met name over de steun die hij van Galatasaray ontving, zijn toekomstige doelen en het huidige seizoen:

Dit is voor mij een extra motivatie. De fans van Galatasaray zijn geweldig. Ik moet wel het juiste hebben gedaan als ze nog steeds van me houden en me steunen. Er zijn andere Galatasaray-spelers die naar Europa zijn gegaan. Ik ben blij er een van te zijn. Allereerst geloof ik dat dit een geweldige start voor me was. De trainer heeft me heel snel uitgelegd wat hij van me verwachtte, mijn teamgenoten hebben me enorm geholpen, en we hebben die wedstrijd toen gewonnen. Ik denk dat de situatie in de andere wedstrijden die ik heb gespeeld, beter is geworden.

Akgün droomt van promotie naar de Premier League

De 23-jarige sprak ook over het Turkse nationale team en zijn ambities in de Premier League: “Mijn doelpunt tegen Letland in het shirt van het nationale team was een ongelooflijk gevoel. We wisten dat de wedstrijd tegen Letland nog niet beslist was. Toen ik het doelpunt maakte, voelde ik de emoties van de fans, hoe opgelucht ze waren, het was zo geweldig om een doelpunt te maken. Ik ben trots op mezelf omdat ik assists kon leveren voor Leicester en ik hoop dat ik snel weer doelpunten kan maken. Als je op het veld je bijdrage levert, ga je meer in jezelf geloven en groeit het zelfvertrouwen. Ons belangrijkste doel is natuurlijk om kampioen te worden en te promoveren naar de Premier League. Ik zal mijn best doen om dit doel te bereiken.

Na 21 wedstrijden staat Leicester momenteel bovenaan in de Sky Bet EFL Championship met 52 punten en één wedstrijd minder gespeeld. De eerste twee teams promoveren rechtstreeks naar de Premier League. De voorsprong op de derde plaats is al tien punten en kan met een overwinning in Birmingham op maandag worden vergroot tot 13 punten.

You may also like

Laat een reactie achter