Home SüperligOverig Volkan Demirel: “Galatasaray is niet onze (directe) tegenstander”

Volkan Demirel: “Galatasaray is niet onze (directe) tegenstander”

In de 12e ronde van de Trendyol Süper Lig leed Galatasaray een 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Atakaş Hatayspor. Na de wedstrijd evalueerde Hatayspor-coach Volkan Demirel de overwinning en de prestatie van het team voor de microfoons van beIN SPORTS.

door Gökhan
Volkan demirel reportage

Teamperformance en Strategie

Volkan Demirel sprak over de prestatie van het team: “We zeiden dat hoe langer we de tijd konden rekken, hoe mooier de wedstrijd zou worden. Galatasaray is moe. We zijn er getuige van, het is niet makkelijk. Reizen vermoeit de spelers. We gingen het veld op met dat in gedachten. We accepteerden het spel in ons eigen gebied, gaven hun getalenteerde spelers geen kans, lieten ze niet in ons gebied spelen en sloten hun flankorganisaties met man-marking, waardoor we Galatasaray’s spel niet toestonden.

Trots op de Teamopbouw

Demirel vervolgde: “Ik heb dit team opgebouwd. Ik zeg het trots. In het seizoen zullen er overwinningen en nederlagen zijn. Buiten alles winnen we iets heel anders. We zijn een team dat uit het niets komt. Het werd gemaakt tegen zeer redelijke kosten. In de eerste 8 weken hebben we zeer respectabele dingen gedaan. In de volgende 3 weken verloren we. Dat waren bedrijfsongevallen. Het was mentale vermoeidheid. In teams zoals de onze zal er zeker een dip zijn. Deze wedstrijd was belangrijk voor het herstel en om weer op te staan. Uiteindelijk is Galatasaray niet onze tegenstander. Als Galatasaray van ons had gewonnen, zou niemand iets hebben gezegd. Door te winnen, hebben we laten zien hoe goed Hatayspor is. We hebben respect voor Galatasaray.

You may also like

Laat een reactie achter