Home SüperligGalatasaray Tottenham-duo Davinson Sanchez en Tanguy Ndombele sluiten zich aan bij Galatasaray

Tottenham-duo Davinson Sanchez en Tanguy Ndombele sluiten zich aan bij Galatasaray

door Gökhan

Tottenham-verdediger Davinson Sanchez is overgestapt naar Galatasaray, en ook middenvelder Tanguy Ndombele heeft zich bij de Turkse club gevoegd op huurbasis.

De noord-Londense club maakte de transfers maandag bekend, terwijl Europese clubs nog steeds spelers naar Turkse teams kunnen sturen, ook al is het Europese transfervenster op vrijdag gesloten.

Sanchez heeft geen van de eerste vier wedstrijden van Tottenham onder de nieuwe manager Ange Postecoglou gespeeld, die had gezegd dat hij de omvangrijke selectie wilde inkrimpen.

Tottenham heeft de transfervergoeding voor Sanchez niet bekendgemaakt. De Colombiaanse centrale verdediger was zes jaar bij de Londense club en maakte 207 optredens nadat hij was overgestapt van Ajax.

Update: Galatasaray heeft bekendgemaakt dat Davinson Sanchez een contract heeft ondertekend van 4+1 jaar. Sanchez gaat netto €3.200.000 verdienen per seizoen, terwijl Tottenham Hotspurs een bedrag van €9,500.000 krijgt gestort, over een periode van 5 seizoenen. 

Ndombele sluit zich op huurbasis aan bij Galatasaray voor de rest van het seizoen, met de mogelijkheid om de overstap permanent te maken.

Het is de derde opeenvolgende uitleenperiode voor Ndombele sinds hij in 2019 bij Spurs kwam.

You may also like

Laat een reactie achter