Home SüperligGalatasaray Okan Buruk na de overwinning tegen Antalyaspor: Het zal klassiek zijn, maar…

Okan Buruk na de overwinning tegen Antalyaspor: Het zal klassiek zijn, maar…

Okan Buruk, na de 2-0 overwinning van Galatasaray op Antalyaspor, verklaarde dat ze blij waren met de overwinning.

door Gökhan

Okan Buruk spreekt over Ziyech

Galatasaray, in hun terugkeer naar de Champions League, versloeg Bitexen Antalyaspor met 2-0 voordat ze de nationale pauze ingingen. De geel-roden behaalden hun zevende opeenvolgende overwinning in de Süper Lig en stegen naar de leiding met 22 punten en een wedstrijd meer gespeeld.

Okan Buruk, die de overwinning besprak met beIN SPORTS, zei: “Het zal klassiek zijn, maar het veld was erg slecht. We hebben vermoeidheid gezien in opeenvolgende wedstrijden. Daarom daalde onze spelkwaliteit soms. Over het algemeen hadden we de controle over de bal. We creëerden duidelijke kansen. Onze tegenstanders bereiden zich goed op ons voor, wat heel normaal is. Ze hebben zowel rust- als voorbereidingstijd. Wij daarentegen zijn in een druk wedstrijdritme van hier naar daar. We gaan door met winnen. We hebben de serie van 7 wedstrijden gewonnen. Was het spel goed? Ik denk van niet. Vermoeidheid werd zichtbaar. Na 1-0 stonden we goed in de verdediging, maar daarna gaven we kansen weg.”

Hij sprak ook over Hakim Ziyech, die vanwege een blessure niet mee was naar Antalya. Buruk zei: “Hakim Ziyech probeerde het, hij probeerde zijn voet. Toen hij wat pijn voelde, wilden we geen risico nemen. Ze hebben lange tijd niet gespeeld. Ze zijn niet gewend aan dit drukke wedstrijdritme. Maar we denken dat het snel zal verbeteren. We verwachten dat hij na de nationale pauze weer bij ons zal zijn. We dachten dat 60 minuten genoeg zouden zijn voor Ndombele, we hebben gewisseld. Ik probeer Zaha ook zo gezond mogelijk te gebruiken in dit drukke tempo. De reeks overwinningen is belangrijk voor ons, ons doel is om dit voort te zetten.”