Home SüperligOverig Manchester United – Galatasaray: Staat Altay Bayindir op de spelerslijst van Manchester United voor de Champions League?

Manchester United – Galatasaray: Staat Altay Bayindir op de spelerslijst van Manchester United voor de Champions League?

door Gökhan

Manchester United - Galatasaray

Manchester United zal in de UEFA Champions League Groep A onder andere de Turkse kampioen Galatasaray treffen. Onlangs contracteerden de “Red Devils” ook de Turkse nationale doelman Altay Bayindir van Fenerbahce (zoals eerder gemeld door GoalTurk). Nu wachten voetbalfans in Turkije vol spanning af of de Engelsen Bayindir zullen opnemen in de selectie voor de groepsfase van de “Koninginnenklasse,” waardoor er mogelijk een confrontatie met Galatasaray kan plaatsvinden.

Altay Bayindir Champions League?

Manchester United heeft aangekondigd dat Bayindir deel uitmaakt van de 25-koppige selectie die “ManUnited” aan de UEFA heeft gemeld. De 25-jarige doelman uit Bursa kan dus hopen op speeltijd in de Champions League en staat mogelijk zelfs al tijdens de tweede groepswedstrijd tegen Galatasaray onder de lat. Manchester United zal de Istanboel-club dan ontvangen in het historische Old Trafford-stadion. Naast “Gala” bevinden zich ook de Duitse record- en seriekampioen FC Bayern München en de Deense club FC Kopenhagen in Groep A.

You may also like

Laat een reactie achter