Home SüperligGalatasaray Kaan Ayhan: “Als we Bayern München kunnen dwingen tot fouten, hebben we een kans”

Kaan Ayhan: “Als we Bayern München kunnen dwingen tot fouten, hebben we een kans”

door Gökhan

Galatasaray - Bayern Munchen

De voormalige Bundesliga-prof Kaan Ayhan kijkt met opwinding uit naar de UEFA Champions League-wedstrijd van Galatasaray tegen FC Bayern München. De in Gelsenkirchen geboren speler benadrukte dat Bayern de favoriet is, maar dat ze een kans hebben om punten te pakken: “Als je naar de Champions League kijkt, zijn er geen gemakkelijke wedstrijden. Morgen zullen we met dezelfde motivatie spelen als altijd. We weten dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal zijn. Morgen willen we met dezelfde motivatie als altijd de wedstrijd ingaan. Er zijn belangrijke factoren die het resultaat beïnvloeden. We weten dat Bayern München een team is dat kleine fouten onmiddellijk afstraft. We willen voor onze fans zo goed mogelijk presteren. Als we Bayern München kunnen dwingen tot fouten, hebben we ook een kans. We willen voor onze fans een goede wedstrijd spelen en onze beste prestatie neerzetten.”

De 53-voudige Turkse international benadrukte tijdens de persconferentie de gestegen kwaliteit in het team: “De kwaliteit van het team was vorig jaar hoog, dit jaar is deze nog hoger. Er is een omgeving waarin iedereen op elke positie goede prestaties moet leveren. Ik ben blij voor mezelf dat ik in de laatste wedstrijden in de basisopstelling stond, en ik hoop dat ik mijn coach gelukkig heb gemaakt. Of het nu in het defensieve centrum is of op het middenveld, ik wil mijn taak vervullen en me van wedstrijd tot wedstrijd verbeteren. Voor mij maakt de positie geen verschil. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom ze me hierheen hebben gehaald. Binnen het team is er een grote concurrentie. Ik maak daar ook deel van uit.

You may also like

Laat een reactie achter