Home SüperligGalatasaray Galatasaray mist Hakim Ziyech op training voor belangrijke wedstrijd tegen Manchester United

Galatasaray mist Hakim Ziyech op training voor belangrijke wedstrijd tegen Manchester United

door Gökhan

Hakim Ziyech doet niet mee tegen Manchester United

Bij Galatasaray zijn zorgen gerezen over de beschikbaarheid van Hakim Ziyech voor de aankomende wedstrijd tegen Manchester United, aangezien de Marokkaanse voetballer afwezig was bij de laatste training voor de wedstrijd.

Galatasaray staat op het punt om dinsdag de confrontatie aan te gaan met Manchester United in de UEFA Champions League, maar de laatste trainingssessie bracht niet het nieuws waar fans op hadden gehoopt.

Hakim Ziyech, die eerder al kampte met blessureproblemen, verscheen niet op het trainingsveld voor de laatste voorbereidingen voor de krachtmeting met de Engelse club. Dit heeft geleid tot speculatie dat hij mogelijk niet deel zal uitmaken van de wedstrijdselectie tegen Manchester United.

Dit seizoen heeft de 30-jarige Ziyech al indruk weten te maken, met 1 doelpunt en 1 assist in 3 wedstrijden. De hoop was gevestigd op zijn bijdrage aan het team, maar de recente afwezigheid op de training werpt twijfels op over zijn beschikbaarheid voor het aankomende duel.

Galatasaray-fans zullen gespannen afwachten op verdere updates over de situatie van Hakim Ziyech en of hij al dan niet in staat zal zijn om deel te nemen aan de belangrijke wedstrijd tegen Manchester United in de Champions League.

You may also like

Laat een reactie achter