Home SüperligGalatasaray BREAKING NEWS | Verklaring van Okan Buruk omtrent Mauro Icardi’s blessure

BREAKING NEWS | Verklaring van Okan Buruk omtrent Mauro Icardi’s blessure

Okan Buruk heeft een verklaring afgelegd over de blessure van Mauro Icardi, en zei: "We zullen zo meteen gaan trainen. Voordat we dat doen, zullen we nogmaals een evaluatie maken. We zullen morgen onze beslissing nemen."

door Gökhan

Mauro Icardi blessure update

Voorafgaand aan de derde speelronde van de UEFA Champions League, waarin Galatasaray Bayern München zal ontvangen, deed hoofdtrainer Okan Buruk enkele uitspraken.

Okan Buruk sprak over de situatie van Mauro Icardi, die geblesseerd is, en zei: “We zullen zo meteen gaan trainen. Voordat we dat doen, zullen we nogmaals een evaluatie maken. We zullen morgen onze beslissing nemen.

"We weten dat dit geen makkelijke wedstrijd wordt"

Okan Buruk sprak ook over de wedstrijd tegen Bayern München en zei: “Dit is een belangrijke wedstrijd voor de groep. Ons doel is om wedstrijd voor wedstrijd te gaan. Deze wedstrijd is er een van. We gaan de wedstrijd in met 4 punten en ons doel is om dit aantal te verhogen. We spelen voor onze fans en ons doel is goed voetbal te spelen. We willen ons eigen spel spelen en streven naar het behalen van het hoogst mogelijke aantal punten. We weten hoe sterk onze tegenstander is. We hebben een kwalitatief en ervaren team.

Kaan Ayhan sprak ook over de wedstrijd en zei: “We weten dat dit geen gemakkelijke wedstrijd wordt. Ik denk dat er in de Champions League geen gemakkelijke wedstrijden zijn. Morgen willen we de wedstrijd benaderen met dezelfde motivatie als altijd. We weten dat Bayern München een team is dat kleine fouten direct afstraft. We willen ons best doen en een goede prestatie leveren voor onze fans.

You may also like

Laat een reactie achter