Home Süperlig Attila Szalai verlaat Fenerbahçe: Hoffenheim wordt zijn nieuwe club voor een recordbedrag!

Attila Szalai verlaat Fenerbahçe: Hoffenheim wordt zijn nieuwe club voor een recordbedrag!

door Gökhan

Fenerbahçe’s 2,5 jaar durende avontuur met Attila Szalai komt ten einde. De Hongaarse verdediger maakt zich klaar om over te stappen naar Hoffenheim. De dagen worden afgeteld voor de officiële overgang van de speler naar de Duitse club.

Het nieuws over de transfer van Attila Szalai heeft eindelijk een prijskaartje gekregen. Volgens Fabrizio Romano zal Fenerbahçe maar liefst 12 miljoen euro ontvangen als transfersom voor de getalenteerde verdediger.

Na een periode van onderhandelingen met verschillende Duitse clubs, heeft Attila Szalai uiteindelijk besloten om de weg naar Hoffenheim te bewandelen. De 25-jarige verdediger staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder het contract.

Het was in het seizoen 2020-2021 dat Fenerbahçe Attila Szalai wist te strikken voor 2,2 miljoen euro van Apollon Limassol.

Met zijn prestaties bij Fenerbahçe heeft Attila Szalai zijn waarde ruimschoots bewezen. In 117 wedstrijden voor de club scoorde de Hongaarse stopper maar liefst 7 doelpunten en was hij betrokken bij 4 assists.

Het is een opwindende tijd voor Fenerbahçe, terwijl ze zich voorbereiden op het vertrek van Attila Szalai naar Hoffenheim voor een recordbedrag. We kijken ernaar uit om te zien wat de toekomst in petto heeft voor beide clubs en de getalenteerde verdediger!

You may also like

Laat een reactie achter