Home Nationaal elftal Vincenzo Montella: “We zullen de wedstrijd benaderen met een andere strategie”

Vincenzo Montella: “We zullen de wedstrijd benaderen met een andere strategie”

In de zevende wedstrijd van de UEFA EURO 2024 Kwalificaties zal het Turkse nationale voetbalteam Letland ontmoeten in Konya. De hoofdcoach van het Turkse nationale team, Vincenzo Montella, verklaarde dat ze een andere strategie zouden hanteren voor de wedstrijd.

door Gökhan

Turkse Bondscoach Montella: 'Jeugdige Letland Vereist Andere Aanpak'"

Vincenzo Montella deed uitspraken tijdens een persconferentie die werd gehouden in het Konya Büyükşehir Stadion, waar de wedstrijd zal plaatsvinden.

Montella benadrukte het belang van communicatie met de spelers om feedback te ontvangen en stelde dat er binnen het team aanzienlijke positieve veranderingen zijn opgetreden.

Toen hem werd gevraagd naar de aanstaande wedstrijd tegen Letland en hun jonge tegenstander, benadrukte Montella de jeugdigheid van het Letse team op basis van leeftijd.

Montella drukte ook zijn verwachting uit van sterke fan-ondersteuning tijdens de wedstrijd, omdat hij op de hoogte is van de gepassioneerde en emotionele Turkse fans in Konya en in het hele land. Wat betreft de geblesseerde speler Yusuf Sarı, meldde Montella dat hij hem goed kent en verwachtte dat hij weer zou deelnemen aan de training. Na het observeren van zijn prestaties vandaag zouden ze een algemene beslissing nemen over zijn beschikbaarheid voor de wedstrijd.

Montella Prijs Spelers voor Toewijding en Betrokkenheid bij Succes

Op de vraag over het succes van hun wedstrijd tegen Kroatië, merkte Montella op: “We zullen de wedstrijd benaderen met een andere strategie. We zullen geduldig moeten zijn en de bal snel moeten verplaatsen zonder enige angst te veroorzaken. We zullen ons spelplan dienovereenkomstig uitvoeren.”

Met betrekking tot de synergie die hij heeft waargenomen tussen hem en de spelers, zei Montella dat hij werkt met een groep spelers die gretig, hardwerkend en bereid zijn om te luisteren sinds de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten. Hij benadrukte dat de toewijding van de spelers aanzienlijk heeft bijgedragen aan het succes van het team. Montella en zijn technische staf hebben intensief gewerkt met de spelers sinds zijn aankomst, met de nadruk op zowel individuele als teamaspecten om de beste prestaties te waarborgen. Hij drukte het vertrouwen uit dat ze hun beste prestatie zouden blijven leveren en de waarde van hun spelers in de komende wedstrijden, zowel individueel als als team, door hun harde werk en toewijding.

You may also like

Laat een reactie achter