Home SüperligTrabzonspor Trabzonspor onder leiding van Avci presteert sterk tegen clubs uit Istanbul

Trabzonspor onder leiding van Avci presteert sterk tegen clubs uit Istanbul

Trabzonspor, dat achtereenvolgens VavaCars Fatih Karagümrük en Fenerbahçe ontmoet in uitwedstrijden in de Trendyol Süper Lig, heeft over het algemeen een sterke staat van dienst tegen Istanbulse teams onder leiding van hoofdtrainer Abdullah Avcı.

door Gökhan

Succesvolle reeks van Trabzonspor tegen Istanbulse teams onder Avcı

Het team met blauw-witte kleuren, dat Avcı in de negende week van het seizoen 2020-2021 overnam, heeft sindsdien in totaal 31 wedstrijden gespeeld tegen Istanbulse vertegenwoordigers.

Het team uit de Zwarte Zee-regio behaalde in deze wedstrijden 16 overwinningen, 9 gelijke spelen en 6 nederlagen.

Uitwedstrijden: drie nederlagen

Onder Avcı’s leiding behaalde Trabzonspor in uitwedstrijden tegen Istanbulse teams 10 overwinningen, 3 gelijke spelen en 3 nederlagen in 16 wedstrijden.

De blauw-witten leden die nederlagen in de laatstgenoemde wedstrijden tijdens het seizoen 2021-2022, waarin ze kampioen werden, tegen Medipol Başakşehir (1-3), vorig seizoen tegen VavaCars Fatih Karagümrük (1-4) en Galatasaray (1-2).

Ongeslagen in grote wedstrijden

Tijdens de ambtstermijn van hoofdtrainer Abdullah Avcı leed Trabzonspor in uitwedstrijden tegen de drie grote rivalen slechts één nederlaag.

De blauw-witten behaalden drie overwinningen en 3 gelijke spelen, met slechts 1 nederlaag in totaal 7 wedstrijden die ze speelden tegen Fenerbahçe, Galatasaray en Beşiktaş op vijandelijk terrein.

You may also like

Laat een reactie achter