Home SüperligFenerbahce Ismail Kartal: “We waren niet productief”

Ismail Kartal: “We waren niet productief”

Na de 2-0 nederlaag van Fenerbahce tegen het Bulgaarse Ludogorets in de vierde wedstrijd van de UEFA Conference League H-groep, sprak hoofdcoach Ismail Kartal zijn spijt uit over het verlies.

door Gökhan

Goede Start, Maar Geen Goals in Eerste Helft:

Ismail Kartal benadrukte na de wedstrijd in het Ludogorets Arena dat zijn team goed begon, maar geen van de kansen in de eerste helft benutte. “In het begin van de wedstrijd kregen we 1-2 duidelijke kansen, maar we konden ze niet benutten. De tegenstander vond evenwicht en scoorde een doelpunt. Dat was de stand bij de rust, en we begonnen goed aan de tweede helft. Hoewel we veel balbezit hadden, konden we niet veel kansen creëren. De tegenstander verdedigde goed.

Spijtig, Maar We Leiden de Groep:

Kartal sprak ook over de prestatie van de jonge speler Yusuf Akçiçek en zei: “Door Yusuf in zo’n zware wedstrijd op te stellen, gaven we hem een kans en dat laat zien hoeveel vertrouwen we in hem hebben. Ondanks enkele fouten heeft hij vanavond een mooie prestatie geleverd, ik feliciteer hem.

Problemen met Productiviteit en Toekomstige Wedstrijden:

Ondanks het feit dat we veel balbezit hadden, konden we niet productief genoeg zijn. We konden geen doelpunten maken omdat we geen kansen konden creëren. Crespo had een kaart, dus het was niet verstandig om te veel risico te nemen. Ismail ging door ondanks zijn schorsing. We wilden met Szymanski voorin beweging brengen en veranderingen aanbrengen aan de vleugels, maar het werkte niet. We hebben de nodige stappen ondernomen, maar omdat we geen duidelijke kansen konden creëren, hebben we verloren.

Ludogorets' Kwalificatie Wedstrijd:

Kartal merkte op dat Ludogorets zich met deze overwinning mathematisch heeft gekwalificeerd en zei: “We hebben nog 2 wedstrijden voor de boeg. Als we in die wedstrijden 4 punten halen, zijn we gegarandeerd door naar de volgende ronde. Maar in het voetbal win je niet voordat de wedstrijd is gespeeld. Ik zeg dit in de overtuiging dat we kunnen winnen.