Home SüperligFenerbahce Fenerbahce-coach Ismail Kartal voelt de titel: “Dit jaar is ons jaar”

Fenerbahce-coach Ismail Kartal voelt de titel: “Dit jaar is ons jaar”

door Gökhan

Is dit jaar het jaar van Fenerbahce?

Fenerbahce-coach Ismail Kartal nam deel aan een clubevenement dat was georganiseerd door de vereniging voor de merken die de takken en afdelingen van de club sponsoren. In zijn toespraak zei Kartal dat hij voelt en ziet dat Fenerbahce dit jaar kampioen zal worden:

“Dit jaar hebben we onze transfers gedaan in overleg met onze president en ons bestuur, en we bevinden ons op een geweldig punt. We hebben een uitstekende seizoensstart gehad en hebben negen van de negen wedstrijden gewonnen. Hopelijk wordt dit het jaar waarin we kampioen worden. Ik voel en zie dit als een zoon van Fenerbahce. Dit jaar streven we naar alle trofeeën en hopelijk zal dat ook gebeuren.”

Onder leiding van de 62-jarige coach heeft “Fener” alle zes de UEFA Europa Conference League-kwalificatiewedstrijden gewonnen en is soeverein doorgegaan naar de groepsfase. Ook in de Trendyol Süper Lig heeft de club uit Kadiköy een veelbelovende start gemaakt en staat na drie overwinningen in drie competitiewedstrijden bovenaan de ranglijst.

You may also like

Laat een reactie achter