Home SüperligFenerbahce Dzeko blessure: Fenerbahce komt met slecht nieuws..

Dzeko blessure: Fenerbahce komt met slecht nieuws..

door Gökhan

Edin Dzeko geblesseerd

Fenerbahce deelde op dinsdag mee dat topscorer Edin Dzeko geblesseerd is geraakt. In de verklaring van de club staat:

Edin Dzeko, een van onze professionele voetballers van het A-team, heeft een MRI-onderzoek ondergaan in het Atasehir Acibadem-ziekenhuis nadat hij na de training over pijn had geklaagd. Als resultaat van de onderzoeken is het behandelingsproces van onze speler begonnen, waarbij een verrekking van de achterste rechterdijbeenspier is vastgesteld.

Het zou gaan om een verrekking van de eerste graad, de laagste mate van letsel. Hoe lang de 133-voudige Bosnische international uitgeschakeld zal zijn, is niet bekendgemaakt.

Twee derby's binnen enkele dagen

Aankomende woensdag speelt Fenerbahce uit tegen Kayseri, gevolgd door de Istanbul-derby en topontmoeting in de Trendyol Süper Lig tegen aartsrivaal Galatasaray op zondag 24 december.

Op 29 december vindt eindelijk de langverwachte Supercup-finale tegen Galatasaray plaats in het Saoedische Riyad. Vanwege de korte tijd tot de wedstrijden vreest de technische staf van Fenerbahce dat ze deze belangrijke wedstrijden mogelijk zonder hun topspits moeten spelen. Dzeko scoorde in het huidige seizoen in 21 officiële wedstrijden 16 doelpunten en gaf zeven assists. In de Süper Lig leidt de 37-jarige spits de topscorerslijst met twaalf doelpunten, samen met Mauro Icardi van Galatasaray.

You may also like

Laat een reactie achter