Home SüperligBesiktas Besiktas-selectie met afwezigen naar Baku gereisd

Besiktas-selectie met afwezigen naar Baku gereisd

door Gökhan

Besiktas heeft de selectie bekendgemaakt voor de eerste wedstrijd van de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League tegen FK Neftchi Baku. De Turkse kampioen reisde zonder het trio Rachid Ghezzal, Cenk Tosun en Arthur Masuaku naar Azerbeidzjan. Terwijl Ghezzal en Tosun nog steeds afwezig zijn in het team vanwege hun blessures, maar wel zijn ingeschreven voor de UEFA-spelerslijst, moet Masuaku pauzeren vanwege zijn rode kaart tijdens de 2-0 overwinning tegen KF Tirana in Albanië. Er was echter goed nieuws voor de Congolese speler. De tweespelenschorsing voor de rode kaart van de linksback, die hij tijdens het spel tegen Tirana kreeg, is teruggebracht tot één wedstrijd. Hierdoor kan de 29-jarige Masuaku weer meespelen in de terugwedstrijd.

Besiktas krijgt straf van UEFA voor incidenten in Tirana

De verklaring van de club uit Istanbul luidt als volgt: “De schorsing van onze speler Arthur Masuaku, die in de uitwedstrijd tegen KF Tirana een rode kaart kreeg in de terugwedstrijd van de tweede kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League voor ons A-elftal, is teruggebracht van twee wedstrijden naar één wedstrijd. Dienovereenkomstig zal Arthur Masuaku kunnen spelen in de terugwedstrijd van de derde kwalificatieronde van de UEFA Conference League tegen Neftchi Baku PFK. Bovendien heeft de UEFA een boete van 40.000 euro opgelegd vanwege incidenten op de tribune tijdens de uitwedstrijd tegen KF Tirana en een schorsing van één wedstrijd met betrekking tot het uitvak, die echter twee jaar is uitgesteld. Deze straf zal van kracht worden bij herhaalde overtredingen.”

De selectie van Besiktas voor de wedstrijd in Baku

Doel: Mert Günok, Ersin Destanoglu, Utku Yuvakuran

Verdediging: Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Umut Meras, Valentin Rosier, Daniel Amartey

Middenveld: Salih Ucan, Kerem Atagin Kesgin, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Eke Tiknaz, Kartal Kayra Yilmaz, Oguzhan Akgün, Jean Onana, Gedson Fernandes, Emrecan Bulut

Aanval: Vincent Aboubakar, Semih Kilicsoy, Ante Rebic, Jackson Muleka

You may also like

Laat een reactie achter