Home Europa Ancelotti doet belangrijke uitspraken over Arda Güler – “Arda is er bijna klaar voor”

Ancelotti doet belangrijke uitspraken over Arda Güler – “Arda is er bijna klaar voor”

Ancelotti hield een persconferentie voorafgaand aan de La Liga-wedstrijd tegen Real Betis, die morgen gespeeld wordt.

door Gökhan

Carlo Ancelotti Arda Guler update

Real Madrid’s hoofdcoach Carlo Ancelotti heeft aangegeven dat Arda Güler, die nog steeds kampt met blessureproblemen, tegen het einde van het jaar of begin januari klaar zal zijn om te spelen.

Intensieve training

Op de vraag over Arda Güler, die sinds zijn komst naar Real Madrid nog niet heeft kunnen spelen vanwege blessureproblemen, antwoordde de Italiaanse coach: “Güler bevindt zich in de laatste fase van zijn herstel. Vanaf volgende week zal hij beginnen met intensieve trainingen. Hij zal klaar zijn voor de wedstrijden aan het einde van het jaar of begin januari.

Carlo Ancelotti: "Het hoort erbij"

Ancelotti benadrukte dat blessureproblemen niet uniek zijn voor Arda en dat elke voetballer met hetzelfde probleem te maken heeft. Hij merkte op dat geduld en tijd essentieel zijn in dergelijke situaties. Ancelotti herinnerde eraan dat naast Arda Güler ook andere geblesseerde spelers in het team zitten, zoals Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao en Thibaut Courtois.

Arda Guler update..

Arda Güler, die geblesseerd raakte aan zijn rechterknie tijdens de voorbereiding op het seizoen bij zijn aankomst bij Real Madrid en op 14 augustus werd geopereerd, raakte kort daarna op 26 september opnieuw geblesseerd aan de achterste dijspier van zijn linkervoet.

Terwijl hij zich klaarmaakte om het witte shirt te dragen, liep de nationale speler op 10 november opnieuw een blessure op en traint momenteel gescheiden van het team, waarbij hij zich richt op conditietrainingen.

You may also like

Laat een reactie achter