Home SüperligBesiktas Besiktas oefenwedstrijd: waar, wanneer en tegen wie?

Besiktas oefenwedstrijd: waar, wanneer en tegen wie?

door Gökhan

Besiktas oefenwedstrijd

Nieuwe coach Riza Calimbay wil de interlandpauze bij Besiktas optimaal benutten om het team zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende wedstrijden en zijn tactische ideeën in het team te integreren. Aanvankelijk was het plan om een intensief trainingskamp in Antalya te houden, maar de 60-jarige verklaarde na de 1-0 debuutoverwinning tegen RAMS Basaksehir afgelopen zondag dat ze in plaats daarvan enkele oefenwedstrijden willen spelen. Nu zijn twee tegenstanders en de speeldata bekendgemaakt.

Besiktas oefenwedstrijd

De Zwart-Witten zullen eerst aanstaande zondag (19 november) een oefenwedstrijd spelen in het Sakarya Atatürk Stadion tegen de tweedeklasser Sakaryaspor, ter nagedachtenis aan de legendarische Besiktas-president Süleyman Seba. De wedstrijd zal om 13:00 uur (Midden-Europese tijd) worden afgetrapt.

Op woensdag (22 november) volgt nog een oefenwedstrijd tegen de stadsgenoot Istanbulspor. De ontmoeting zal plaatsvinden op het BJK Nevzat Demir-trainingscomplex. De aftrap is om 12:00 uur (Midden-Europese tijd).

You may also like

Laat een reactie achter