Home SüperligGalatasaray Süper Lig: Galatasaray – Alanyaspor | Voorbeschouwing

Süper Lig: Galatasaray – Alanyaspor | Voorbeschouwing

Galatasaray staat voor een uitdaging in de 13e speelronde van de Trendyol Super Lig, waarin ze morgen Corendon Alanyaspor ontvangen in hun eigen stadion. De wedstrijd zal plaatsvinden in het RAMS Park en begint om 17.00 uur, onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan.

door Gökhan

Na een gelijkspel in de eerste speelronde behaalde Galatasaray een indrukwekkende winstreeks van 10 wedstrijden in de competitie. Echter, voor de nationale teamonderbreking leden ze een nederlaag tegen Atakaş Hatayspor. Met 31 punten gaat Galatasaray de 13e speelronde in als tweede achter Fenerbahçe.

Alanyaspor's Situatie

Alanyaspor heeft tot nu toe 2 overwinningen, 4 gelijke spelen en 6 nederlagen behaald, met een totaal van 10 punten. Ze staan momenteel op de 17e plaats, zonder punten te behalen in de laatste 4 competitiewedstrijden.

Spelers op Schorsingsdrempel

Bij Galatasaray bevinden Fernando Muslera en Davinson Sanchez zich op de schorsingsdrempel voor gele kaarten voorafgaand aan de wedstrijd tegen Alanyaspor. Als ze morgen een kaart krijgen, zullen ze geschorst zijn voor de 14e speelronde tegen Siltaş Yapı Pendikspor.

Sterke Thuisprestaties

Galatasaray heeft de afgelopen 22 wedstrijden in de Super Lig op eigen terrein geen nederlaag geleden, met 20 overwinningen en 2 gelijke spelen in deze periode.

Wilfried Zaha en Mauro Icardi's prestaties

De laatste 3 doelpunten van Galatasaray in de Super Lig werden gescoord door Wilfried Zaha. Met 4 doelpunten in totaal in 9 wedstrijden laat Zaha zien van onschatbare waarde te zijn voor het team.

Mauro Icardi, de Argentijnse ster van Galatasaray, heeft de afgelopen 4 officiële wedstrijden geen doelpunten weten te maken na een sterk begin van het seizoen. Zijn doelpuntendroogte zal een uitdaging zijn voor Galatasaray in de komende wedstrijden.

You may also like

Laat een reactie achter