Home SüperligGalatasaray Süper Lig: Galatasaray – Adana Demirspor | Voorbeschouwing

Süper Lig: Galatasaray – Adana Demirspor | Voorbeschouwing

In de aanloop naar de 15e speelronde van de Trendyol Süper Lig bereidt Galatasaray zich voor op een thuiswedstrijd tegen Adana Demirspor, die morgen zal starten om 18:00.

door Gökhan

Galatasaray staat momenteel op de tweede plaats in de competitie, met 12 overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag, wat resulteert in een totaal van 37 punten. De club heeft indruk gemaakt met de beste seizoensstart in de geschiedenis.

Adana Demirspor, daarentegen, heeft 6 overwinningen, 5 gelijke spelen en 3 nederlagen in 14 wedstrijden, wat hen op de vijfde plaats in het klassement plaatst met 23 punten.

Afwezigen en Blessures bij Galatasaray

Bij Galatasaray zal Davinson Sanchez naar verwachting niet spelen vanwege een blessure. Ook is deelname van Wilfried Zaha onzeker vanwege eerdere blessures.

Beslissingen voor Belangrijke Wedstrijden

De beslissing over de opstelling en deelname van deze spelers zal worden genomen door hoofdcoach Okan Buruk, met het oog op de belangrijke UEFA Champions League-wedstrijd tegen Kopenhagen.

Doelpuntenmaker Ziyech

Hakim Ziyech, de Marokkaanse sterspeler van Galatasaray, heeft in de laatste twee officiële wedstrijden drie doelpunten gescoord, waaronder twee vrije trappen tegen Manchester United in de UEFA Champions League.

Sterke Thuisreputatie

Galatasaray heeft al 23 opeenvolgende thuiswedstrijden niet verloren in de Süper Lig. In deze indrukwekkende reeks behaalde de club 21 overwinningen en 2 gelijke spelen.

Dit seizoen is Galatasaray het enige team in de Süper Lig dat geen punten heeft verloren op eigen veld. Met zes overwinningen in evenveel thuiswedstrijden is Galatasaray momenteel het best presterende thuisploeg in de competitie.

Galatasaray valt op als het team met de beste verdediging in de Trendyol Süper Lig. Met slechts 8 tegendoelpunten in 14 wedstrijden is het de minst gepasseerde defensie in de competitie.

Tegenstander Adana Demirspor

Adana Demirspor heeft de afgelopen vier wedstrijden geen overwinning behaald in de Süper Lig en heeft dit seizoen nog geen uitoverwinning geboekt.

Met deze gegevens als achtergrond belooft de aanstaande ontmoeting tussen Galatasaray en Adana Demirspor een boeiende strijd te worden, waarin beide teams zullen strijden om kostbare punten en records.

You may also like

Laat een reactie achter