Home SüperligGalatasaray Kerem Akturkoglu zoekt zijn plaats op de linkerflank…

Kerem Akturkoglu zoekt zijn plaats op de linkerflank…

Galatasaray's Kerem Aktürkoğlu heeft moeite met zijn nieuwe positie en zoekt zijn plek op de linkerflank na zijn verschuiving naar nummer 10.

door Gökhan

Bij Galatasaray ondervindt Kerem Aktürkoğlu moeilijkheden bij het wennen aan zijn nieuwe positie. De 25-jarige voetballer verplaatste zich van de linkerflank naar achter de spits nadat Wilfried Zaha arriveerde. Echter, Kerem heeft nog niet het gewenste effect kunnen tonen op deze positie.

Positiewisseling en Prestaties

De nationale speler speelde in totaal 22 wedstrijden dit seizoen, waarvan hij er in 9 op het middenveld opereerde. In de eerste weken van het seizoen speelde Kerem op de linkerflank en leverde hij in 6 wedstrijden 3 doelpunten en 4 assists. In de laatste 6 competitiewedstrijden waarin hij achter de spits begon, kon hij echter geen bijdrage aan het scoreverloop leveren.

Europese Prestaties

Kerem Aktürkoğlu kwam ook in actie in alle 10 Europese wedstrijden die Galatasaray dit seizoen speelde. In de eerste 7 wedstrijden begon hij op de linkerflank, scoorde hij eenmaal en gaf hij een assist.

Na de rust van de Kopenhagen-wedstrijd schoof Kerem naar achteren en speelde hij de volgende 3 wedstrijden op zijn nieuwe positie.

Terug naar de Vertrouwde Plek

De 25-jarige voetballer wil naar verluidt graag terugkeren naar zijn vertrouwde positie aan de linkerkant. Het wordt verwacht dat hoofdtrainer Okan Buruk Kerem in de komende wedstrijden af en toe op zijn oorspronkelijke positie zal gebruiken.

You may also like

Laat een reactie achter