Home SüperligGalatasaray Kerem Akturkoglu maakt het verschil bij Galatasaray

Kerem Akturkoglu maakt het verschil bij Galatasaray

In Galatasaray valt Kerem Aktürkoğlu op met zijn opvallende consistentie. Deze 24-jarige voetballer heeft slechts 4 wedstrijden gemist in alle competities sinds het seizoen 2021-2022.

door Gökhan

Kerem Akturkoglu Galatasaray

Bij Galatasaray blijft Kerem Aktürkoğlu zich seizoen na seizoen verbeteren, en zijn indrukwekkende stabiliteit en prestaties hebben de aandacht getrokken.

Kerem Aktürkoğlu maakte de overstap naar Galatasaray in september 2020 van Anagold 24 Erzincanspor. In zijn debuutseizoen trad hij aan in 29 wedstrijden en leverde hij 6 doelpunten en 2 assists.

De nationale speler is de afgelopen drie seizoenen een onmisbaar onderdeel van het team geworden.

Galatasaray heeft sinds het seizoen 2021-2022 maar liefst 110 officiële wedstrijden gespeeld. Gedurende deze periode verscheen Kerem Aktürkoğlu maar liefst 106 keer op het veld in het geel-rood.

De 24-jarige speler heeft in de afgelopen drie seizoenen slechts 4 wedstrijden gemist. Na deze prestatie werd hij benoemd tot tweede aanvoerder van het team.

Kerem Aktürkoğlu, die zijn vierde seizoen bij Galatasaray speelt, heeft zijn team ook geholpen met zijn scorende bijdragen.

In vier seizoenen met het geel-rode team speelde Kerem 135 wedstrijden in alle competities. Tijdens deze periode scoorde de nationale speler 34 keer en gaf hij 29 assists.

You may also like

Laat een reactie achter