Home SüperligGalatasaray BREAKING! Hakim Ziyech blessure: Galatasaray houdt adem in

BREAKING! Hakim Ziyech blessure: Galatasaray houdt adem in

door Gökhan

Hakim Ziyech blessure

De Marokkaanse sensatie Hakim Ziyech, die eerder vanwege een blessure de cruciale wedstrijden van Galatasaray aan zich voorbij moest laten gaan, staat opnieuw in het middelpunt van de aandacht. Dit keer vanwege een blessure die hij heeft opgelopen terwijl hij bij de Marokkaanse nationale ploeg verbleef. Met spanning wachten zowel de Galatasaray-fans als de fans van Ziyech op nieuws over zijn herstel.

Wanneer komt Ziyech weer terug?

Ondanks een veelbelovende start van zijn Galatasaray-avontuur, waarin hij al snel indruk maakte met een doelpunt en een assist in drie officiële wedstrijden, moest Hakim Ziyech de laatste vier wedstrijden van de club aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessureprobleem. De Geelroden kunnen niet wachten om hun talentvolle speler weer in actie te zien.

Terugkeer na Eerdere Blessure

Na zijn blessure begon Ziyech met trainen in de hoop snel weer terug te keren naar het veld. Maar de medische staf van Galatasaray oordeelde dat het te riskant was om hem op te stellen voor de wedstrijd tegen Antalyaspor, uit vrees voor verdere schade. De club heeft zijn gezondheid en herstel duidelijk als een prioriteit gesteld.

Ondanks Verzoeken van Galatasaray, Sluit Ziyech Zich Aan bij Nationale Ploeg

Het was geen geheim dat Galatasaray liever had gezien dat Ziyech deze keer niet werd opgeroepen voor internationale verplichtingen. De club wilde de speler beschermen en zijn herstel niet in gevaar brengen. Ondanks deze bezwaren vanuit de club, maakte Ziyech echter de beslissing om zich aan te sluiten bij de Marokkaanse nationale ploeg. Een begrijpelijke keuze, met een zuur einde. 

Blessure Onthuld Tijdens Medische Tests

De spanning steeg toen Ziyech zich bij het trainingskamp van de Marokkaanse nationale ploeg voegde en medische tests onderging. Het nieuws kwam als een schok voor fans toen bleek dat hij een gescheurde dijspier had. Deze blessure zal hem helaas verhinderen om deel te nemen aan de belangrijke wedstrijden tegen Ivoorkust en Liberia.

Met de blessure van Ziyech nu openbaar gemaakt, zal de getalenteerde voetballer spoedig terugkeren naar Istanbul. Hier zal hij onder toezicht staan van het medische team van Galatasaray voor verdere behandeling en revalidatie. De club en fans hopen dat hij snel en volledig zal herstellen en weer op het veld zal schitteren. We blijven in spanning wachten op de laatste ontwikkelingen in het verhaal van Hakim Ziyech.

You may also like

Laat een reactie achter