Home SüperligBesiktas Besiktas waarschijnlijk zonder Aboubakar tegen Trabzonspor

Besiktas waarschijnlijk zonder Aboubakar tegen Trabzonspor

door Gökhan

Vincent Aboubakar Besiktas

Na het einde van de internationale pauze, in de schaduw van de EK-kwalificatie, gaat de competitie in de Trendyol Süper Lig verder. Op zondag 17 september staat de topper van de vijfde speeldag gepland tussen Besiktas en Trabzonspor.

Volgens Turkse mediaberichten zullen de “Istanboelers” echter waarschijnlijk zonder hun topscorer Vincent Aboubakar moeten spelen. De Kameroener is volgens de club van Dolmabahce naar Frankrijk gereisd vanuit het trainingskamp van het nationale team, omdat de 31-jarige speler te maken heeft met familieproblemen. Het clubstatement van de 16-voudige Turkse kampioen luidt als volgt: “Onze professionele voetballer Vincent Aboubakar is met onze kennis en toestemming vanwege gezondheidsproblemen in zijn familie naar Frankrijk gereisd, nadat hij het trainingskamp van het nationale team van zijn land had verlaten. We vragen onze fans om geen geloof te hechten aan de speculaties die op sociale media circuleren over onze speler Aboubakar.” Aboubakar heeft tot nu toe negen optredens voor Besiktas gehad in het lopende seizoen, met vijf doelpunten en twee assists.

Vermoedelijke opstelling van Besiktas in Trabzon: Günok – Rosier, Colley, Uysal, Bulut – Ucan, Hadziahmetovic, Fernandes – Rashica, Muleka, Tosun

You may also like

Laat een reactie achter