Home SüperligBesiktas Besiktas komt met slecht nieuws: Tayfur Bingol geblesseerd

Besiktas komt met slecht nieuws: Tayfur Bingol geblesseerd

Besiktas heeft aangekondigd dat er een spanning en zwelling is geconstateerd in de achterste dijspier van Tayfur Bingöl, die tijdens de wedstrijd tegen Galatasaray in de Trendyol Süper Lig geblesseerd raakte.

door Gökhan

Tayfur Bingol blessure

Terwijl Besiktas zich voorbereidt op de wedstrijd tegen Bodo Glimt in de UEFA Europa Conference League, heeft de club een verklaring uitgegeven met betrekking tot Tayfur Bingöl, die geblesseerd raakte in de 9e speelronde van de Trendyol Süper Lig tegen Galatasaray.

In de verklaring staat dat er een spanning en zwelling is geconstateerd in de achterste dijspier van Tayfur Bingöl, en dat de behandeling is gestart.

De aankondiging van het zwart-witte team bevat de volgende verklaring: “Op 21 oktober 2023 voelde onze speler Tayfur Bingöl pijn in zijn linker achterste dijspier tijdens de wedstrijd tegen Galatasaray in de Trendyol Süper Lig. Op de MRI-beeldvorming in het Acıbadem Altunizade Ziekenhuis is vastgesteld dat er een spanning en zwelling is in de achterste dijspier (Semitendinosus) van Tayfur Bingöl. De behandeling van Tayfur Bingöl is gestart door ons medische team.”

You may also like

Laat een reactie achter