Home SüperligFenerbahce Fenerbahce met zorgen over afwezigen

Fenerbahce met zorgen over afwezigen

Fenerbahce zet zijn voorbereiding voort voor de wedstrijd tegen Ludogorets. Fred, Djiku, Becao, Serdar Aziz, Joshua King en Mert Hakan Yandaş, die nog steeds herstellende zijn, zullen niet spelen.

door Gökhan

Fenerbahce, dat zijn winnende reeks in Europa wil voortzetten, staat op het punt om de vierde wedstrijd in Groep H van de UEFA Europa Conference League aan te gaan.

Voorafgaand aan het duel tegen Ludogorets valt de afwezigheid van enkele spelers op in het geel-blauwe team.

Fred, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Serdar Aziz, Joshua King en Mert Hakan Yandaş zijn geblesseerd en zullen niet spelen.

Verwachte opstelling Ludogorets - Fenerbahce

Ondertussen zijn de voorbereidingen in volle gang in het Can Bartu Training Center van Fenerbahce, waar het basiselftal voor de wedstrijd tegen Ludogorets vorm begint te krijgen.

Trainer Ismail Kartal plant om het doel toe te vertrouwen aan Irfan Can Eğribayat. Verwacht wordt dat hij Osayi Samuel op de rechterflank en Ferdi Kadıoğlu op de linkervleugel zal opstellen.

De afwezigheid van Samet Akaydın op de UEFA-lijst baart het gele-blauwe technische team zorgen.

Op de verdedigingslijn kan de 17-jarige Yusuf Akçiçek een kans krijgen, terwijl het waarschijnlijk is dat Jayden Oosterwolde of Miguel Crespo de partner van de jonge speler zal worden.

Het middenveld van Fenerbahçe zal naar verwachting Miha Zajc en Ismail Yüksek bevatten.

Voor de positie van nummer 10 zal Sebastian Szymanski naar verluidt in het team worden opgenomen vanwege zijn bijdrage aan beide kanten van het spel.

Bovendien wordt verwacht dat de voorhoede van het geel-blauwe team zal bestaan uit Ryan Kent, Dusan Tadic en Michy Batshuayi.

You may also like

Laat een reactie achter