Home SüperligGalatasaray Verjaardagscadeau: Galatasaray tekent een nieuwe overeenkomst met de kampioenstrainer Okan Buruk

Verjaardagscadeau: Galatasaray tekent een nieuwe overeenkomst met de kampioenstrainer Okan Buruk

door Gökhan

Op de 50e verjaardag van Okan Buruk maakte Galatasaray bekend dat ze een nieuwe overeenkomst hebben gesloten met de kampioenstrainer. Galatasaray-president Dursun Özbek verklaarde tegenover de clubzender “GSTV” op het Florya Metin Oktay-trainingscomplex dat ze het contract met Buruk hebben verlengd en wenste hem een gelukkige verjaardag: “Vandaag hebben we de verjaardag van onze trainer gevierd en ook zijn contract verlengd. Ik wil hem bedanken voor zijn werk voor Galatasaray en ik wil zijn staf bedanken, die ons vorig jaar erg blij heeft gemaakt. Ook dit seizoen gaat het goed met ons. Mijn trainer is iemand die bij Galatasaray past. Ik hoop dat hij Galatasaray nog vele jaren zal dienen. Ik feliciteer hem met zijn verjaardag.”

Salarisverhoging voor de kampioenscoach

Okan Buruk had aan het begin van het afgelopen seizoen een eenjarig contract getekend met een optie voor nog een seizoen, die werd geactiveerd na het winnen van het kampioenschap. Op dat moment bedroeg het jaarsalaris van Buruk 19 miljoen TL (ongeveer 641.000 euro). Volgens de Turkse krant “Sabah” is het salaris van Buruk vervolgens verhoogd naar 40 miljoen TL (ongeveer 1,35 miljoen euro). Er zijn echter nog geen details bekendgemaakt over de exacte duur van het nieuwe contract.

Buruk bedankt het bestuur voor het vertrouwen

Buruk uitte zich als volgt: “Ik wil onze voorzitter en het bestuur bedanken dat ze me de kans hebben gegeven om met jullie samen te werken. We zijn de afgelopen 16 maanden samen geweest. Ik heb hele goede dagen gehad; de 16 maanden daarvoor waren moeilijk voor mij. Met jullie steun en prestaties heb ik hele goede 16 maanden gehad. We hebben een kampioenschap gewonnen, maar niet alles in het leven is een succes. Op dit moment zijn er dingen in de wereld die ons zeer verontrusten. Ik wens een wereld waarin vrede op de eerste plaats staat. Als we zien wat er in de wereld gebeurt, beseffen we dat het niet alleen gaat om overwinningen, trofeeën en succes. Gezondheid, levenskwaliteit en vrede zijn belangrijk in het leven. Maar we hebben ook fans en een gemeenschap die we dienen en die succes van ons verwacht. Dat hebben we tot nu toe gedaan met jullie kracht. Ik wil dat we dezelfde prestaties voortzetten. Hoe meer we winnen, hoe sterker we worden. Ik hoop dat het een seizoen zal zijn waarin we blijven winnen. Moge het voor ons allen een mooi en succesvol seizoen worden.”

Bekijk wedstrijd samenvattingen

You may also like

Laat een reactie achter