Home SüperligBesiktas Verdediger Romain Saiss van Besiktas maakt de overstap naar Al Sadd in Qatar.

Verdediger Romain Saiss van Besiktas maakt de overstap naar Al Sadd in Qatar.

door Gökhan

Verdediger Romain Saiss van Besiktas maakt de overstap naar Al Sadd in Qatar.

In een verrassende wending heeft verdediger Romain Saiss officieel de overstap gemaakt naar Al Sadd in Qatar, weg bij Besiktas. De Istanbulse club bevestigde de transfer in een verklaring die op maandag werd vrijgegeven. Volgens de aankondiging werd de overeenkomst gesloten voor een garantiebedrag van €2,5 miljoen ($2,7 miljoen), met daarbovenop een voorwaardelijk bedrag van €300.000.

Hoewel de duur van de deal niet bekend is gemaakt, betekent het vertrek van Saiss het einde van zijn tijd bij Besiktas. De 33-jarige Marokkaanse international was een integraal onderdeel van de verdediging van de club, waarbij hij zijn vaardigheden en ervaring toonde gedurende zijn verblijf.

Romain Saiss’ voetbalreis bracht hem eerder bij Le Havre AC, Angers SCO en Wolverhampton Wanderers voordat hij zich bij Besiktas voegde. Gedurende zijn tijd bij de Turkse club bewees Saiss zijn waarde door een doelpunt te scoren in 26 wedstrijden afgelopen seizoen.

Al Sadd, een prominente voetbalclub in Qatar, zal ongetwijfeld profiteren van Saiss’ aanwezigheid op het veld. Zijn verdedigende kracht en vermogen om het spel te lezen maken hem een waardevolle toevoeging aan hun selectie.

Terwijl fans afscheid nemen van Saiss bij Besiktas, zullen ze de herinneringen aan zijn prestaties koesteren en hem succes wensen in zijn nieuwe avontuur bij Al Sadd. Ondertussen zal Besiktas op zoek gaan naar versterking in de verdediging tijdens het aankomende transferwindow, met als doel hun concurrentiepositie te behouden in zowel binnenlandse als internationale competities.

You may also like

Laat een reactie achter