Home SüperligOverig Nuri Sahin: “We hebben van een grote ploeg gewonnen”

Nuri Sahin: “We hebben van een grote ploeg gewonnen”

Na de wedstrijd in het Corendon Airlines Park Antalya Stadion vertelde Şahin tijdens de persconferentie dat ze goed voorbereid waren op de wedstrijd tegen Beşiktaş.

door Gökhan

Nuri Sahin Antalyaspor

Nuri Şahin, de voetbalverantwoordelijke van Bitexen Antalyaspor, dat Beşiktaş met 3-2 versloeg in de 11e week van de Trendyol Süper Lig, verklaarde dat ze blij waren met de opeenvolgende overwinningen in twee wedstrijden.

Hij benadrukte dat ze in de eerste helft niet konden laten zien wat ze wilden. Şahin zei: “Na de eerste helft vertelden we in de kleedkamer dat we moediger moesten zijn. Maar ik was ervan overtuigd dat we met ons spel in de tweede helft ten minste gelijk konden komen. We scoorden mooie doelpunten in mooie minuten, snel en prachtig. Daarna is het heel belangrijk om te verdedigen tegen zo’n grote ploeg als Beşiktaş. Het team heeft dat goed gedaan. Ik feliciteer hen allemaal.

Hij herinnerde eraan dat ze na de overwinning op RAMS Başakşehir nu ook de wedstrijd tegen Beşiktaş hadden gewonnen en benadrukte: “Voor het winnen van deze twee wedstrijden weet je wat er werd besproken. Het team ging door een zeer moeilijke periode. Daarom moeten we met beide benen op de grond blijven staan. Vandaag hebben we een zeer grote ploeg verslagen. Natuurlijk zullen we trots zijn. Maar we moeten met beide benen op de grond doorgaan.

Şahin gelooft dat Antalyaspor dit seizoen een plaats in de top vijf kan nastreven en benadrukte dat ze dit seizoen ook de competitie op de beste positie willen eindigen.

Hij voegde eraan toe dat Burak Yılmaz, de technische verantwoordelijke van Beşiktaş, hem als zeer waardevol beschouwt en hoopt dat hij met zijn prestaties een bijdrage kan leveren aan het Turkse voetbal.