Home SüperligFenerbahce Fenerbahce coach Kartal: “Er is geen regel die zegt dat je alle wedstrijden moet winnen”

Fenerbahce coach Kartal: “Er is geen regel die zegt dat je alle wedstrijden moet winnen”

door Gökhan

Ismail kartal aan het woord

Na het 0-0 gelijkspel tegen Yukatel Adana Demirspor en het heroveren van de koppositie, sprak Fenerbahce-coach Ismail Kartal met “beIN SPORTS” over de uitkomst van de wedstrijd:

Het team van Adana Demirspor heeft voor het eerst punten verloren in hun thuiswedstrijd. We hebben ons heel goed voorbereid op deze wedstrijd. We hadden de controle over de wedstrijd, we domineerden de wedstrijd, we lieten de tegenstander bijna geen kans, het was een goede wedstrijd. We hebben verdiend een punt behaald en gaan als koploper de interlandpauze in. Ik was zeer tevreden met het spel dat we hebben gespeeld. Ik heb mijn spelers in de kleedkamer gefeliciteerd. De spelers die vandaag hebben gespeeld, hebben de afwezige spelers niet gemist. Alle spelers op het veld hebben hun best gedaan.

Ismail kartal aan het woord

Ismail Kartal zei ook het volgende tijdens de persconferentie: “In voetbal kunnen er puntverlies zijn. We kijken naar het voetbal dat we hebben gespeeld en zullen het grondig analyseren. Wie heeft hier tegen Adana Demirspor zo’n voetbal gespeeld? Er is geen regel die zegt dat je altijd elke wedstrijd wint. Afhankelijk van het verloop van de wedstrijd hebben we gewisseld. We hebben een opstelling gemaakt, rekening houdend met wie vermoeid was en wie geel gevaar liep, en we hebben ons wisselrecht op die manier gebruikt.

Gelijkspel niet genoeg voor Kluivert

Adana Demirspor-coach Patrick Kluivert verklaarde na de wedstrijd tegen “beIN SPORTS” dat men niet tevreden was met het gelijkspel: “We begonnen de wedstrijd met weinig tempo, Fenerbahce was iets sterker. We zijn niet tevreden met het 0-0 gelijkspel, maar een punt was gezien het verloop van de wedstrijd het juiste resultaat. In alle teams in de competitie zijn getalenteerde voetballers. Bij sommige teams is dit aantal nog hoger. Zoals gisteren te zien was, kan Hatayspor Galatasaray verslaan. We bevinden ons in een zeer competitieve competitie. Dat verhoogt ook het plezier van het kijken.

Crespo, Oosterwolde en Bartug Elmaz aan het woord

Miguel Crespo (middenvelder, Fenerbahce): “We wisten al dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. We hebben veel kansen gecreëerd voor het doel van de tegenstander, maar we konden geen gebruik maken van de posities die we innamen. Ik denk dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld.

Jayden Oosterwolde (linksback, Fenerbahce): “Ik denk dat Samet (Akaydin) en ik goed werk hebben verricht in het centrum van de verdediging. We hebben veel kansen gecreëerd, maar we konden geen doelpunt maken. Toch zijn we koploper en dat is het belangrijkste. We hadden tijdens de wedstrijd wat spanning, zo is voetbal. Dat is alles wat ik te zeggen heb.

Bartug Elmaz (middenvelder, Fenerbahce): “Ons doel was om te winnen. We zijn blij dat we weer aan de leiding staan in de competitie. We gaan als koploper de interlandpauze in. Ik hoop dat we op deze manier zullen doorgaan.

You may also like

Laat een reactie achter