Home SüperligGalatasaray Tuchel: “Het wordt een zware en lastige wedstrijd”

Tuchel: “Het wordt een zware en lastige wedstrijd”

Bayern München's hoofdtrainer, Thomas Tuchel, heeft zijn verwachtingen uitgesproken voor de aankomende UEFA Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray en voorziet een intense en uitdagende confrontatie.

door Gökhan

Tuchel gaf een persconferentie in de Allianz Arena voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray en benadrukte: “Ik verwacht morgen een zeer sterke en uiterst intensieve wedstrijd tegen Galatasaray. Ze doen me denken aan het Atalanta Bergamo-team van een paar jaar geleden. Destijds waren ze een moeilijke tegenstander voor iedereen die in topvorm was.

Lessen uit Eerste Ontmoeting

Hij benadrukte de uitdagingen die ze hebben ondervonden in de eerste wedstrijd in Istanbul en verklaarde: “Galatasaray was erg sterk. Ze speelden erg intensief en moedig. Ze voerden gedurende de eerste 70 minuten een voorwaartse verdediging uit en zetten ons onder aanzienlijke druk. We hebben nauwkeurigheid, balbezit, beweging en een solide organisatie nodig. We willen ook het aanvallende spel uit de wedstrijd tegen Dortmund meenemen. Ik verwacht een intense en uitdagende wedstrijd.

Aanwezigheid van Galatasaray-fans

Tuchel verwacht een grote steun van de Galatasaray-fans bij de aankomende wedstrijd: “Het wordt geen typische thuiswedstrijd voor ons. We zullen veel steun van de tegenstander ervaren. Het zal van cruciaal belang zijn om goed te bewegen wanneer we de bal hebben en de juiste beslissingen te nemen over ons overgangsspel. We anticiperen op een intens en gebalanceerd duel en kijken er naar uit.

Beoordeling van Doelman Manuel Neuer

Over de terugkeer van doelman Manuel Neuer verklaarde Tuchel: “Hij doet het buitengewoon goed. Als hij zo doorgaat, zal hij zeker weer op zijn hoogste niveau spelen. Hij geeft ons stabiliteit en kalmte, leidt met zijn houding en verbetert de prestaties van zijn medespelers.

You may also like

Laat een reactie achter