Home SüperligGalatasaray Zaha: “Ik ben me bewust van de verwachtingen die aan mij worden gesteld” – Buruk richt zijn aandacht op de wedstrijd tegen Bayern

door Gökhan

Okan Buruk na de wedstrijd

Na de deels felbevochten 2-1 overwinning op Kasimpasa sprak Galatasaray-trainer Okan Buruk met “beIN SPORTS” over de afloop van de wedstrijd: “We hebben gesproken over het verschil tussen de eerste en de tweede helft. In de eerste helft waren we beter, maar in de tweede helft lieten we het lopen. De psychologie van ‘er is over drie dagen een wedstrijd, laten we het tempo niet opvoeren’ is niet goed voor ons. We ontspanden bij 2-0, maar het 2-1 doelpunt kwam te vroeg. Kasimpasa vond zijn kracht terug. Ik verwacht meer van mijn invallers. Ze moeten beweeglijker zijn.

Winnende reeks voortgezet - Focus nu op de wedstrijd tegen Bayern

De 50-jarige coach benadrukte het belang van doorgaan met winnen: “We winnen onze spelers voor ons. We hebben (Wilfried) Zaha en (Hakim) Ziyech gewonnen, we hebben tien wedstrijden op rij gewonnen en dat willen we voortzetten.

Buruk keek ook vooruit naar de UEFA Champions League groepswedstrijd tegen FC Bayern München op woensdag: “We gaan elke wedstrijd in om te winnen. Winnen geeft ons veel. Als we de eerste wedstrijd hadden gewonnen, zou alles anders zijn gelopen. We willen ook in deze wedstrijd een gelijkwaardige strijd leveren. We zullen ons eigen spel op het veld brengen. Als we uit de groep willen komen, zijn uitwedstrijdpunten erg belangrijk.

Zaha, Gunay en Kaan Ayhan aan het woord

Wilfried Zaha (linksbuiten, Galatasaray): “Ik heb vandaag doelpunten gescoord, maar ik ben nog steeds bezig me aan te passen. Alles is nieuw, ik ben zonder voorbereiding gekomen, ik had een blessure, alles zal geleidelijk beter worden. Ik ben me bewust van de verwachtingen die aan mij worden gesteld.

Günay Güvenc (doelman, Galatasaray): “Ik wens Muslera een spoedig herstel. Ik weet niets van zijn blessure, ik ben hier direct heengegaan. Ik moet voorbereid zijn op zulke situaties. Ik wil bijdragen aan het team. We hadden een intensieve wedstrijd. Met deze vermoeidheid wordt ons werk op het veld steeds moeilijker. Winnen was belangrijk.

Kaan Ayhan (centrale verdediger, Galatasaray): “We weten hoe belangrijk het is om te winnen. We zijn niet in staat om voor een gelijkspel te spelen. Ik denk dat we eenvoudige doelpunten hebben geïncasseerd. We willen de tegenstander zo min mogelijk kansen geven. Lucas en ik begrijpen elkaar elke dag beter. Ik probeer hem bij te benen. Ik feliciteer mijn teamgenoten en hoop dat we zo door kunnen gaan.