Home SüperligOverig Sivasspor speelt gelijk tegen Adana Demirspor

Sivasspor speelt gelijk tegen Adana Demirspor

EMS Yapı Sivasspor heeft gelijkgespeeld tegen Yukatel Adana Demirspor met 1-1 in de 11e week van de Trendyol Süper Lig.

door Gökhan

Sivasspor 1 - 1 Adana Demirspor

In de 11e week van de Trendyol Süper Lig ontving EMS Yapı Sivasspor Yukatel Adana Demirspor. De wedstrijd, die plaatsvond in het BG Grup 4 Eylül Stadion, eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Sivasspor scoorde in de 10e minuut via Kota. Adana Demirspor maakte gelijk in de 57e minuut met een doelpunt van Stambouli.

Na deze wedstrijd heeft Sivasspor 14 punten verzameld en Adana Demirspor heeft hun puntenaantal verhoogd naar 21.

De eerste helft

In de 5e minuut kreeg Saiz de bal van Barrow aan de linkerkant en schoot van buiten het strafschopgebied. De keeper Ertaç Özbir kon de bal net tegenhouden.

In de 9e minuut, na een pass van Niang, kreeg Yusuf Erdoğan de bal in het strafschopgebied, zijn harde schot werd door de keeper Ali Şaşal Vural tot een hoekschop verwerkt.

DOELPUNT: In de 10e minuut kwam Sivasspor op voorsprong met 1-0. Na een voorzet van Emrah Başsan vanaf rechts en een kopbal van Koita werd de bal teruggeduwd door keeper Ertaç Özbir. Koita volgde de bal goed op en schoot deze netjes in het net: 1-0

In de 18e minuut bereikte Saiz de bal in het strafschopgebied na een voorzet van Emrah Başsan aan de rechterkant. Saiz schoot hard en Ertaç Özbir verwerkte de bal tot hoekschop.

In de 26e minuut bereikte Emrah Başsan vanaf rechts het strafschopgebied en gaf de bal aan Saiz. Het harde schot van Saiz ging net over de lat.

De eerste helft eindigde met een 1-0 voorsprong voor Sivasspor.

De tweede helft

DOELPUNT: In de 57e minuut trok Adana Demirspor de stand gelijk. Vanaf de linkerflank, na een hoekschop van Belhanda die de Sivasspor-defensie wilde wegwerken, bleef de bal voor Stambouli in het strafschopgebied. Stambouli schoot de bal netjes langs keeper Ali Şaşal Vural aan de linkerkant in het doel: 1-1

In de 62e minuut schoot Alaaddin Okumuş vanaf de linkerkant na een voorzet van Saiz in het strafschopgebied. De bal ging net naast de paal het veld uit.

In de 66e minuut schoot Emrah Başsan vanaf de rechterkant van het strafschopgebied na een pass van Rodrigues hard. De bal ging net naast de paal uit.

In de 67e minuut bereikte een voorzet van Alaaddin Okumuş vanaf rechts Koita die de bal hard schoot in het strafschopgebied. De bal raakte de knieën van keeper Ertaç Özbir en ging het veld uit.

In de 71e minuut liep Koita het strafschopgebied binnen met de bal en stond oog in oog met keeper Ertaç Özbir. De keeper redde de schietpoging van Koita.

In de 83e minuut schoot Saiz hard van buiten het strafschopgebied, keeper Ertaç Özbir verwerkte de bal net tot hoekschop.

De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.