Home SüperligGalatasaray Gaat Ndombele Galatasaray in de winter alweer verlaten?

Gaat Ndombele Galatasaray in de winter alweer verlaten?

door Gökhan

Tanguy Ndombele Galatasaray

Tanguy Ndombele, de zevenvoudige Franse international voor wie Tottenham Hotspur ooit 62 miljoen euro aan Olympique Lyon betaalde, zou eigenlijk het middenveld van Galatasaray versterken. Samen met verdediger Davinson Sanchez haalden de Istanboelers beide spelers kort voor het einde van de aanmeldingstermijn voor de groepsfase van de UEFA Champions League begin september naar Turkije. Terwijl Sanchez zich een plek in het team heeft veroverd en regelmatig speelt, blijft Ndombele tot nu toe ver achter bij de verwachtingen.

Zijn overgewicht past momenteel in dit beeld en wordt vaak bekritiseerd.

Tot nu toe heeft de 26-jarige huurling, voor wie “Gala” een koopoptie (15 miljoen euro) heeft, zeven optredens in de competitie en de Europese competitie gehad, maar stond hij slechts 123 minuten op het veld, wat gemiddeld iets meer dan 17 minuten per wedstrijd is. Volgens de Turkse krant “Sabah” zou het daarom al in de winter tot een afscheid van de voormalige SSC Napoli-professional kunnen komen, als de middenvelder in de komende weken geen positieve ontwikkeling doormaakt, kan een vertrek zelfs voor het einde van de uitleenperiode mogelijk zijn.

UPDATE

Tanguy Ndombele neemt momenteel volgens L’Equipe niet deel aan de training van Galatasaray vanwege een spierblessure. De speler wordt ontzien en rust voorlopig uit na een MRI-onderzoek op maandag.

You may also like

Laat een reactie achter