Home SüperligFenerbahce Fenerbahçe kondigt twee nieuwe transfers aan

Fenerbahçe kondigt twee nieuwe transfers aan

door Gökhan

Wie zijn de nieuwe transfers van Fenerbahçe?

In de aanloop naar het seizoen 2023-2024 werkt Fenerbahçe hard aan de herstructurering van hun selectie. De nieuwste ontwikkelingen onthullen dat er belangrijke beslissingen zijn genomen.

Na langdurige onderhandelingen heeft het team overeenstemming bereikt met hun trouwe speler, Miha Zajc, die sinds het seizoen 2018-2019 de clubkleuren draagt. De Sloveense middenvelder zal binnenkort een gloednieuwe contract van 3 jaar ondertekenen, waardoor hij een cruciale schakel blijft in de plannen van de club voor de komende seizoenen.

Een nieuwe Turkse speler

Maar er is nog meer goed nieuws voor de Gele Kanaries! De club heeft ook een overeenkomst bereikt met de Italiaanse club Sassuolo en de talentvolle Turkse verdediger, Mert Müldür. De onderhandelingen over de permanente transfer van de nationale voetballer hebben een positieve wending genomen, waardoor hij binnenkort het tenue van zijn nieuwe club kan dragen.

Om deze veelbelovende transfers af te ronden, zijn beide spelers uitgenodigd om naar Istanbul te komen. Daar zullen ze persoonlijk de laatste formaliteiten voltooien en kennismaken met hun nieuwe teamgenoten.

You may also like

Laat een reactie achter